Verkiezingsprogramma 2014-2018

In aanloop naar de verkiezingen heeft Stadspartij Doesburg de afgelopen weken een enquête "Zeg het maar" verspreid in geheel Doesburg.  

Hierin is de Doesburger gevraagd om hun punten aan te geven, die wij hebben meegenomen in ons verkiezingsprogramma voor de komende 4 jaar.  We zijn verrast over de positieve inbreng en de grote respons op deze enquête. Doesburgers zijn begaan met hun stad en willen graag hun ideeën ventileren. Wij hebben op deze manier ons verkiezingsprogramma goed kunnen invullen.

We hebben de afgelopen jaren, in overleg met individuele burgers, instellingen en verenigingen, samen al veel bereikt. Maar dat wil nog niet zeggen dat we klaar zijn. Er moet nog veel meer gebeuren, en daar willen wij graag mee verder. Stadspartij Doesburg kan als enige echte onafhankelijke lokale partij van Doesburg zich volledig richten op de belangen van de inwoners van Doesburg.

Met de verkiezingsuitslag heeft u uw vertrouwen uitgesproken richting de Stadspartij Doesburg. Wij danken daarvoor alle onze kiezers en zullen ons, net zoals de afgelopen twee raadsperiodes, weer volop inzetten voor Doesburg en haar bewoners! 

 

 

Dat gaan we Samen met u Doen,

Verkiezingsprogramma 2014 - 2018 

 

this website is powered by Logict